Over mij

Na jarenlang (15 jaar) hondentraining te geven bij Hondenschool Henk van Gaalen, kreeg ik de mogelijkheid een opleiding tot honden trimster te volgen.
Ook werdt mij aangeboden om een salon te bouwen op de locatie van de hondenschool.
Na een pittige opleiding in Ermelo ben ik sinds 1 september 2011 de trotse eigenaresse van trimsalon Lady and the Tramp.
Op 1 maart 2015 ben ik verhuist naar de Dierenartsenpraktijk Doetinchem Zelhem. Deze is aan de Keppelseweg 41 in Doetinchem. Dit om mijn salon te laten groeien. Zo zit ik centraler en natuurlijk is het goed om bij een dierenarts te zitten.

Inmiddels heb ik ook een specialisatie gedaan in Poedels en Labradoodles, Goldendoodles, Cocker Spaniel, Pommeriaan en Bichon bij Jetty van der Hulst.

Ook het geven van tips en adviezen doe ik graag. Of het nu over het gedrag of de verzorging van de hond gaat. U kunt me alles vragen.

Sinds enige tijd geef ik ook les over vachtverzorging. Dit doe ik zowel op het Zonecollege, bij het keuzevak vachtverzorging als bij de hondentrimopleiding in Harderwijk.
Ik vind het geweldig om mijn kennis door te geven. Zo geef ik ook regelmatig workshops in mijn salon aan klanten voor de verzorging van diverse rassen. Volg me op instagram of facebook voor informatie.

Groeten Martine Bos
Trimsalon Lady and the Tramp

We hebben uitbreiding van ons team🥳. Jullie hebben vast onze medewerkers al wel vaker gezien. Sanne werkt al meer als een jaar hier en nu heeft Danka ook een contract gekregen. Natuurlijk hebben we meestal onze honden mee naar de salon, dus hierbij ook een foto van alle salonhonden😅🐩.